Favorittprodukter Mai måned

Ops, litt sent ute igjen... men bedre sent enn aldri? ;)

Hår:
CHI Silk Infusion


Denne er som en mirakelkur for håret mitt. Den får håret mitt til å skinne, temmer mitt til tider brusete hår og den gjør ikke håret mitt fett. Den er veldig drøy, så flasken holder lenge!


Ansikt:

Clinique Mild Facial Soap (med skål)Jeg var tom for renseprodukter, og tenkte jeg skulle teste ut Clinique 3-step. Siden jeg hadde litt lite penger, valgte jeg å bestille fast såpe istedenfor flytende såpe. Den er mye billigere og dere får utrolig mye såpe for pengene... såpa er svær! I tillegg funker den kjempebra... jeg føler at den tar godt vekk sminken og skit som har hopet seg opp i ansiktet i løpet av en travel dag. Og siden det er så mye såpe, så kan jeg med god samvittighet bruke MYE av den. Thumbs up!


Kropp:

EOS-Ultra moisturizing shave cream - Vanilla Bliss
Denne lukter fantastisk, og den er lett å bruke - du trenger ikke bruke vann! Huden tilføres fuktighet og holder seg myk og godluktende. Min favoritt! :)


Annet:
Lunsjbag fra Glitzy-Glam!
Denne var utrolig kjekk når jeg under eksamenstiden satt på lesesalen fra 8-6. Den er isolert, og kan brukes som kjølebag. Nedi legger jeg en boks med frossen is og bagen holder seg dermed kald. Maten holder seg god. Så nå er det slutt på svette brunostskiver og lunken yoghurt!! ;)

Min har faktisk navnet "Ingunn" skrevet med grønn skrift utenpå :)3 kommentarer

Postet av: ♥♥Michelle♥♥ - har fotokonkurranse

Dato: 15.jun.2010 Tid: 17:17 URL: http://rawrgoahed.blogg.no/
Så mye bra du kom med, tror jeg skal prøve den såpa :)

Postet av: Ingunn

Dato: 15.jun.2010 Tid: 17:27 URL: http://ingunnss.blogg.no/
Michelle: Husk å velge den som er riktig for din hudtype, det er flere å velge mellom :) Jeg bestilte min fra strawberrynet.com!

Postet av: Fräulein Annelene

Dato: 15.jun.2010 Tid: 19:01 URL: http://www.annelenus.blogg.no
Okei, eg er solgt. Har tenkt på å teste den såpa leenge, men no må eg bestille den! Trudde aldri at den fjerna sminke, men no er jo saka grei :)

Skriv en ny kommentar

Om Meg

Jeg har en meget sjelden sykdom som heter fruktoseintoleranse. Sykdommen gjør at jeg ikke tåler fruktsukker (og dermed alt det søte).

Siden jeg for tiden er bitt av bloggbasillen, kommer jeg til å blogge litt her framover til jeg en vakker dag blir lei :) Forhåpentligvis kommer jeg i kontakt med andre som har fruktoseintoleranse.

Legg gjerne igjen en kommentar eller to! :)